Om in alle rust te kunnen genieten in de tuin, is privacy een belangrijke voorwaarde. Met onder andere een schutting maak je dit mogelijk. Zo kan je maximaal genieten van de warme zon in de tuin. Het is dan prettig als alles goed afgeschermd is voor eventuele gluurders. De tuin is tenslotte een verlenging van jouw eigen plekje. Door een beschutting te plaatsen creëer je dat extra beetje geruststelling en afzondering om zonder zorgen te kunnen relaxen. Schuttingen zijn perfect te combineren met de stijl die je hanteert in je tuin. Wij geven daar graag wat extra informatie over.

Verschillende stijlen schuttingen

Wat voor stijl tuin vind jij mooi? Kies jij bijvoorbeeld klassieke simpele tuin, of ga je toch voor modern en strak? Een moderne tuin herken je door strakke lijnen en een overzichtelijke indeling. Zo staat een landelijke tuin pal tegenover een stadstuin. In een stadstuin zul je veel staal en platen tegenkomen, waardoor zorgt voor een strakke en industriële uitstraling. Deze tuin is ook makkelijk onderhoudbaar. Dit merk je dan ook zeker in de kosten. Een tip: Houd met het uitzoeken van een beschutting rekening met de rest van je inrichting. Je wilt namelijk wel dat het mooi op elkaar aansluit!

Mogelijkheden in hekwerk

Niet alleen kun je kiezen voor een schutting, maar ook hekwerk biedt voldoende privacy. Ligt het materiaal hout niet in jouw straatje? Dan is hekwerk zeker een optie om te overwegen. Ook hierbij is het van belang om het hekwerk te laten matchen met de verdere inrichting. Bij dubbelstaafmat hekwerk is er ruimte tussen de spijlen. Dit geeft een open uitstraling, waardoor je alsnog naar binnen kunt kijken. Maar met behulp van het plaatsen van planten, bomen en struiken, kan je dit zicht weer ontnemen. Bovendien heb je dan direct wat meer groen in de tuin.

Hekwerk en meer

Voor ieders smaak wat betreft tuinen is er wel een bijpassende schutting. Weet jij al welke schutting bij de stijl van je tuin past? Ga dan op zoek naar een aansluitende schutting. Bij Hekwerkonline vind je een ruim assortiment met schuttingen en hekwerk. Bekijk de mogelijkheden en stuit je op een vraag? Ons team van specialisten staat jou graag te woord.

Wist je dat er ook heel veel mooie objecten zijn voor in je tuin? Natuurlijk wil je een mooie schutting, maar wat dacht je van een paar mooie bomen of planten? Of ben je meer van de bloemen? Je kunt natuurlijk ook hele mooie bronzen beelden in je tuin zetten, die in allerlei vormen en maten bestaan!

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *