Ede bestaat uit 350 bedrijven, waaronder 75 restaurants. De waardering blijft stijgen. In 2016 vestigden zich meer dan 30 nieuwe ondernemers in Ede. 

Maar ook buiten Ede zijn er veel bedrijfspanden. Zo ligt Stadspoort, een klein winkelcentrum ten zuiden van Ede, naast de afrit A12. Dit is de ideale plek om een ​​winkel te openen. Ben je op zoek naar een prettige winkelruimte om te huren, dan ben je in Ede aan het juiste adres.

Kantoorruimtes en bedrijfspanden in Ede

In Ede kun je diverse kantoorruimtes en winkelruimtes huren. Als bedrijfsmakelaar in Ede is Zoonen Vastgoed hier een uitstekende partner voor!

Het stationsgebouw in Ede is zelfs een gerenoveerd rijksmonument, dat pas in 2015 het Ede Historisch Museum werd. Vanaf dit station zijn alle plekken in het stadscentrum erg makkelijk te bereiken, wat het vestigen van winkels erg aantrekkelijk maakt.

In Ede zijn nog veel winkelpanden te huur. Zittend in de binnenstad komen er tijdens een dagje shoppen in Ede vaak veel mensen naar je winkel om mooie dingen te kopen. Dit is natuurlijk wat je als ondernemer wilt.

Starten in Ede

Omdat er in Ede zoveel mogelijk plekken zijn, is starten met Ede ook erg aantrekkelijk. Dit komt omdat er veel mensen winkelen in Ede. Ede is ook het hart van Nederland.

Veel mensen die hun vakantie op de Veluwe doorbrengen, verblijven ook in Ede. Omdat er teveel vakantiegangers zijn, zullen er ook veel mensen zijn die naar je winkel gaan en wat shoppen en vaak iets kopen.

Ook is het heel erg aantrekkelijk om een ander bedrijf te starten in Ede. Dit komt vooral door de ondersteuning van de gemeente Ede.

De gemeente Ede ondersteunt ook start-ups. Dit doen ze via een accountmanager en het afgeven van de juiste vergunning. Ga je een bedrijf starten in Ede, dan is het raadzaam eerst contact op te nemen met de gemeente. De gemeente Ede is zeer tevreden over start-ups.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *